Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Pineider

Pineider 1774-ben kezdődött Firenzében, ahol Francesco Pineider megnyitotta első üzletét a Piazza della Signoria-ban. Minden Pineider Parfüm megtestesíti a társaság alapítójának szellemét és filozófiáját. Üvegbe zárt remekművek. A parfümöket a leghíresebb írók is használták: Stendhal, Lord Byron, Percy Shelley, Leopardi, és Charles Dickens. A Pineider márka ma a büszkeséget, a minőséget jelenti. Minden egyes terméket Olaszországban gyártanak. A Pineider tiszteletben tartja a hagyományos olasz kézműves módszereket annak érdekében, hogy tiszteljék azokat, akik a legmagasabb minőségű termékeket szeretik.
 
 
Csomagolás
 
A Pineider tárolókat egy kézműves készítette Bergamoban, Olaszország északi részén. Igazi mahagóni nyers fába csomagolták az illatokat. A közelmúltban végzett kutatások kimutatták, hogy az emberek a fát nemes anyagnak tekintik, a fa pozitív hatással van az emberek érzelmi jólétére. 
 
 
A kupak
 
Az üveg kupakja zamakból készült,  barna vagy elefántcsont árnyalatú  szarvasbőrrel van borítva.
A ZAMAK (más néven spiáter) egy cink-alumínium ötvözet, csekély rézadagolással, amit a szilárdság növelése érdekében adnak hozzá. A "rézcseppek" elkülönülnek az alumíniumtól, mint a betontól a vas. Alacsony olvadáspontú, nem mágnesezhető, szürkés színű ötvözet. Sűsűsége kb. a vaséval egyezik meg, de könnyebben deformálódik, kopik.
 
 
 
Rendezés:
Nézet: