Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Baruti

BARUTI – A szépség kaleidoszkópja
A parfümök iránti szerelemből született BARUTI (a görög szó jelentése: puskapor) egy amszterdami székhelyű, független niche parfümmárka. Spyros Drosopoulos autodidakta parfümőr alapította 2015-ben, és hihetetlenül egyedi aromás illatkombinációival azonnal ismertté vált a különleges parfümök kedvelőinek körében.
A Baruti illatok egyedülálló olfaktorikus kaleidoszkópként működnek, egy láthatatlan kéz irányításával vezetnek be bennünket a végtelen illatuniverzumba, a parfümök kitárulkozva nyílnak meg bőrünkön, tökéletes harmóniában csillognak, ragyognak, miközben víziókat, pillanatképeket festenek elénk.
A neurológus tudományos végzettségű Spyros Drosopoulos illatos alkotásai konvencióktól mentesen, egy mini robbanással hihetetlenül egyedi kompozíciókká alakulnak a bőrünkön, melyek merészsége és eredetisége sohasem megy a viselhetőség rovására.
A kiváló minőségű alapanyagokból készült illatosan szenvedélyes alkotásokat a mindennapi élet művészete, a természet líraisága ihlette. Egyedi illatkompozícióival BARUTI a véleménynyilvánítás szabadságának hangsúlyozásával, a kreativitás korlátozása nélkül igyekszik átlépni a hagyományos illatszerek határait.
A BARUTI összes receptjét a márkanév mögött álló parfümőr, Spyros Drosopoulos készíti ritka alapanyagokból, a világkonyhák és a művészetek általi ihletettséggel, megragadva az apró részleteket és lefordítva azt az illatok nyelvére. Minden parfüm az amszterdami stúdiójukban készül, szigorúan kézműves módszerekkel.
Csobbanjunk hát bele a BARUTI illatos világába!
Rendezés:
Nézet: