Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Wolf Brothers

A WOLF TESTVÉREK

A történet két éve, egy téli estén, a Bieszczady-erdő egyik ösvényét járva kezdődött. Két farkas, akik a vér kötésében éltek, egyességre jutottak a hóvihar közepén. Tapasztalatból tudták, hogy a vadonban való boldoguláshoz falkában van az erő. Nem sokkal később, Piotr és Łukasz, a két sikerre éhes hegymászó, csatlakoztak hozzájuk. Így alapult meg a Wolfbrothers, azaz farkastestvérek, egy exkluzív parfümház, mely az igazi férfiakhoz szól.

WIKTOR WOLF (FARKAS) WILK

Egy igazi alfa hím és született falkavezér. Ő alkotja meg a parfümök kompozícióját és tartja a kapcsolatot a francia partnerekkel. Elképesztően kifinomult orrával képes a különböző illatokat összepárosítani az érzelmekkel és az elemi ösztönökkel.

PIOTR WISENT (BÖLÉNY) ROMAŃSKI

Hús-vér bölény. Egyfelől erős és bátor harcos, másfelől pedig az elegancia méltóságteljes rajongója. Ő a kassza őrzője, aki nyugalmat és józan paraszti észt szolgáltat a csapatnak.

ŁUKASZ BOAR (VADKAN) MARKIEWICZ

Talán egy kicsit vad, de nincs benne semmi gonoszság. Digitális formába önti a parfümöket és különleges képekbe sűríti az illatok esszenciáját. Ő a brand vizuális stílusának az alkotója és az elegáns csomagolás tervezője.

SZYMON BEAR (MEDVE) WILK

A Wilk-testvérek farkáspárjának „második” tagja. Ő a jótét lelke, aki a falkában szinten tartja a pozitív energiákat. Lelkes hegymászó, aki a felfedezetlen utakat járja a valódi inspiráció után kutatva. 

„A VADON ÁLLATAINAK JELLEMVONÁSAIVAL FELSZERELKEZVE SZERETNÉNK AZ ŐSI FÉRFI JELLEMVONÁSAIT ÉS ÖSZTÖNEIT SZEMLÉLTETNI.”

"Hiszünk benne, hogy bárhol meg lehet találni az inspirációt parfümkészítéshez. Mi visszamentünk a kezdetekig és átadtuk a megkezdett munkát a legjobb szakembereknek – a Grasse környéki illatszakértőknek, a parfümkészítés bölcsőjében. Akárcsak az alkimisták, illatokba öntötték a fantáziánkat – férfiasak, vadak, és a természet ihlette őket."

„A lengyel erdők állatai” sorozattal szeretnénk az orrodnál fogva a  Bieszczady-hegység varázslatos rejtelmeibe vezetni téged – pontosan oda, ahol az ötleteink megszülettek. A vadon állatainak jellemvonásaival felszerelkezve az ősi férfi jellemvonásait és ösztöneit szemléltetjük.

Rendezés:
Nézet: