Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

De Gabor

A Parfums de Gabor luxusmárka mögött egyetlen parfümőr, a magyar származású Gabriel Gabor áll, aki több évtizede olthatatlan szenvedéllyel kötődik a parfümök világához.

GABRIEL GABOR

Gabor minősített kreatív parfümőr, aki 13 éves tapasztalattal rendelkezik az illatszeriparban. 

Tanulmányait a Côte d'Azur-ön fekvő Grasse-ban, a francia parfümök bölcsőjében folytatta, és itt is szerzett diplomát.

Mielőtt a versailles-i Société Française des Parfumeurs tagja, valamint a tekintélyes MG International Fragrance Company (a Firmenich partnere) parfümőre lett, több francia illatszeripari vállalatnál is dolgozott – olyan ismert márkáknak is, mint a Dior.

2010-ben kezdett el egyedi kézműves, személyre szabott parfümöket alkotni, sikerét pedig jól jelzi, hogy számos tervező, színész és zenész is az ügyfele lett.

A nagy áttörés 2016-ban jött el az életében, amikor megalapította saját brandjét és kiadta első alkotását, a Darlingot, melyet a Miami World Perfumery Congress 2016-ban a 10 legjobb szantálfa-alkotás közé sorolt, de ott szerepelt a Fragrantica 2020-as, az elmúlt évtizedben készült legjobb indie/niche parfümjeinek listáján is.

Jelenleg 3 parfüm található saját kollekciójában, a 2016-os Darling és a 2019-ben kiadott Genders és a Leather Forever. Mindegyik nemes extrait de parfums változatban érhető el, művészien csiszolt üvegpalackba zárva, melynek belsejében gyönyörű metszet rejtőzik és valódi bőrkupakkal záródik.

 

Rendezés:
Nézet: