Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Map of the Heart

Fedezze fel szívének rejtett dimenzióit a Map of the Hearts hét egyedi illatával!
A Map of the Heart egy ausztrál parfümház, amelyet Jeffrey Darling és Sarah Blair alapított 2014-ben. A ház eredeti palackjairól ismert, melyeket a legendás Pierre Dinand tervezett, az emberi szív anatómiai modelljéhez hasonlatosan. Az illatokat a legmagasabb minőségű alapanyagokból Jaques Huclier parfümőr mester alkotta, aki lefordítja és illatokká transzformálja a szavakat és a képeket, melyek érzelmeinket fejezik ki. Megrajzolva és kiszínezve szívünk térképét, az illatokon és a színeken keresztül felfedezőkké és utazókká válunk. 
A Map of the Heart hét illatos történetet mutat be, melyek témája a szabadság, a sötétség, a szenvedély, a béke, a bátorság, az extázis és a szerelem. Az emberi érzelmeket azok metaforikus szimbólumán, az emberi szíven keresztül tárja fel, így mindegyiknek önálló illatpoetikája lesz, melyek mögött felfedezhetjük az ausztrál kontinens természeti örökségét is.
Minden a szívből származik – a szív az emberek közötti kapcsolat szimbóluma. A szív térképe izgalmas utazásra invitál, és feltárja mi az élet; ami szívünket működteti. 
Map of the Hearts - az illatok dobogó szíve.
Rendezés:
Nézet: