Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Antonio Alessandria

Antonio Alessandria
 
Antonio csak a művészeti parfümökre összpontosított. Egy meleg, intim helyet képzelt el, egy időtlen környezetet, ahol szórakoztatja az embereket a parfümök történetével és a szépség iránti szeretetével. Saját boltját 2005. október 31-én nyitotta meg Boudoir 36 névvel, amely gyorsan híressé vált, és Antonio Alessandria know-how-ja és szakértelme Olaszországban és külföldön egyaránt elismertté tette.
Antonio Alessandria számos kereskedelmi vásáron és egyesületi gyűlésen vesz részt. Ezen túlmenően Antonio illattanácsadást nyújt (parfüm rendezvényekre és esküvőkre, egyedi parfümök készítése, stb.) emellett illatokat készít más márkák számára is. Az egyik alkotása a Rudis – amelyet a Nobile 1942-nek készített - 2015-ben megnyerte a FiFi-díjat Oroszországban.
Képzése végén már elkezdett gondolkodni a saját illatain, amelyek mind az ő személyes elképzeléseit képviselhetik. 2014 márciusában megszületett saját márkája az Antonio Alessandria Parfums. Az első illat-trilógia az „Hommage à la lune” nevet kapta: a Nacre Blanche-t, a Nuit Rouge-t és a Noir Obscur-t foglalja magába, melyeket a Hold és az éjszaka ihletett. Minden illatát a gazdag összetétel, az összetettség és a testesség jellemzi. 

 

Rendezés:
Nézet: