Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Equality

Az Equality megszületését az alkotóknak az illatok erejébe vetett hite inspirálta.
 
Abból indultak ki, hogy az illatok képesek felidézni emlékeinket, sőt akár tetteinket is befolyásolhatják.
 
A parfümpiac tanulmányozása közben észrevették, hogy szinte senki sem használja fel az illatok páratlan képességeit valamilyen jó cél érdekében, illetve nem teremtenek kapcsolatot a parfümház és egy-egy értékes vagy gondolatébresztő üzenet között. Pedig napjainkban ez igen fontos feladat lenne.
 
Az Equality parfümház szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy pozitív változások következzenek be az egyenlőség, az egyéniség és az elfogadás terén. Ezért a parfüm szellemiségét a nyitottsággal és a toleranciával kötötték össze.
 
Az alkotók teljes mértékben hisznek abban, hogy az egyénben rejlik az erő.
Üzenetük a következő: „Viseld a parfümöt, maradj nyitott, légy előítélet-mentes és küzdj egy toleránsabb társadalomért!”
 
Rajtad múlik!
 
Kétféle módon közelítik meg kitűzött céljukat, mely egy elfogadóbb társadalom megteremtése.
 
Elsősorban arra biztatják a vásárlóikat, hogy legyenek nyitottak és elfogadóbbak.
Emellett pedig egy berlini székhelyű, emberi jogokért küzdő szervezettel is együttműködnek. Az International Justice Mission (IJM) nemzetközi szinten harcol az emberi jogokért. A gyártók bevételük tíz százalékával támogatják a szervezet működését.
 
Az Equality parfümház az IJM szervezettel együtt a modern kori rabszolgaság ellen is fellép. A kiskorúak szexuális kizsákmányolása elleni projekthez, amelyet pár hónapja indítottak el a Fülöp-szigeteken, sikerült elegendő mennyiségű anyagi támogatást összegyűjteniük.
Rendezés:
Nézet: