Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Etat Libre d'Orange

A Név
 
Amikor Etienne de Swardt 2006-ban létrehozta a parfümházat, ez igencsak természetes volt neki, hogy ezt a nevet adta a brandnek "Etat Libre d'Orange", ezzel is megtisztelve a születési helyét és azt, amit képvisel.
Dél-Afrikában az Etat Libre d'Orange, az Orange Free State autonóm szuverén köztársaság volt, amely 1854-ben jelentette be a brit uralom függetlenségét. A név egy holland  királyi családból származik, a régió úttörőinek hazája. Ez volt a Föld elképesztően durva szépsége és színe, és a felejthetetlen illatai, illetve a nemzetiségek különbözősége, erős és vegyes érzelmek országa. Az emberek és kultúrák szivárványos mozaikja kiszámíthatatlan volt, néha még a természet is kegyetlenné vált. És független volt mindentől - határtalan és féktelen. 
 
Az aláírás
 
Az Etat Libre d'Orange a függetlenségi nyilatkozat kinyílvánítása.
 
Etienne de Swardt sokáig dolgozott a luxus parfümök kifinomult világában, egy világban amely rögzített hatókörű és ambíciózus. Az elmúlt években végzett munkák nagy része egyszerű és steril illatanyogra korlátozódott. A parfümöket azzal a céllal hozták létre, hogy a lehető legtöbb ügyfelet élvezhessék, és ez a cél azon a feltevésen alapul, hogy az ügyfelek akarjanak valami könnyűt és gondtalant.
 
Az embléma
 
Az alapítónak, Etiennek a három színű kokárda a szabadságot szimbolizálja és a különbséget nyílvánítja ki.  Úgy néz ki mint egy pecsét, egy elköteleződés, az összes palack éles szélén.
 
Az üveg
 
Az Etat Libre d' Orange az avantgard parfümök gallériája, amely egyben az olfactív újjítások platformja is. Az illatok készítésére nincsennek korlátozások és határok. A koncentráció magára a folyadékra nem pedig a csomagolásra összpontosul. Az ELDO-nál nem pazarolnak időt és energiát vagy pénzt az üvegek tervezésére. " Parfümőrök vagyunk, nem pedig üveggyártók." Egy egyszerű üveg robosztusos komoly, vonzó- melyek magukban tartják az igazi kreativitást. 
 
 
 
 
 
 
 
Rendezés:
Nézet: