Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

M.Micallef

Az M. Micallef egy francia niche parfüm márka, a parfümház pedig Martine Micallef, és férje Geoffrey Nejman szerelméből és művészet iránti szenvedélyéből született meg 1997-ben. Martine főként a festészetben volt sikeres, Geoffrey pedig az üzleti világban, így a parfümház a szenvedélyüket egyesítve jött létre Franciaország egyik legszebb vidékén, Grasse-ban. Geoffrey Nejman Jean Claude Astierrel, a híres "orr" mellett kifejlesztett különleges illatokat, míg Martine Micallef művészi hangulatával gyönyörűen díszített palackokat tervezett és alkotott meg.
 
Martine Micallef művészi vénájának köszönhetően, rengeteg álomszép üveg teszi gazdagabbá a niche világ birodalmát. Kreativitása és gazdag kulturális örökségének köszönhetően biztosítja a márka egyre növekvő sikerét. A kollekciók már 69 országban megtalálhatóak, tehát a vállalat sikere önmagáért beszél. Minden egyes darab saját kézzel készül, még a swarowski kristályok is egyesével kerülnek rá a gondosan megtervezett üvegekre.
 
Jelenleg 6 kollekció virul a minél szebb és szebb országokban. Ezek a kollekciók nagyon népszerűek a keleti régiókban is, ugyanis a Micallef parfümök kellemesen fűszeresek, aromájukban felfedezhetjük a kelet izgalmas világát is. Kollekciók: Ananda kollekció, Mon kollekció, Jewel kollekció, Les Exclusifs kollekció, Secret of Love és a Baby's kollekció. 
 
Martine Micallef, és férje Geoffrey Nejman 
Rendezés:
Nézet: