Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Etat Libre d'Orange Rien Intense Incense edp-Unisex

Ár:
48.500 Ft (38.189 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
Illatjegyek: Tömjén, Rózsa, Bőr, Írisz, Labdánum, Tölgy(moha)-zuzmó Evernia prunastri  (oakmoss), Styrax (benzoeviasz), Pacsuli, Ámbra, Kömény, Fekete bors, Aldehidek
 
A Rien Intense Incense változatát 2014-ben készítette Antoine Lie a 2006-os Rien flankereként, és eredetileg kizárólag a közel-keleti piac korlátozott kiadásaként tervezték, de az extrém lelkes fogadtatásnak köszönhetően világszerte elérhetővé tették.
Vigyázz! Kész! Rajt! Tűz!
Űrtartalom: 100ml
illatcsalád: füstös, bőrös, friss fűszeres
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A nyitányhoz komoly lelkierő szükséges, hogy túléljük, de pár perc elteltével már lazíthatunk és maradéktalanul élvezhetünk egy hihetetlen utazást, kilépve a műszaki bolt gumiabroncs raktárából, ahol a hőségtől, vagy egy kis lokális tűztől megolvadt az aromás árukészlet.
A Rien nevével ellentétben - „semmi” - a világ egyik legvadítóbb nukleáris tesztoszteron bombájaként, vadul és lázadón csapódik vissza bőrfelületünkről, melyre első reakciónk, egy belső olfaktórikus sikoly…
Sötét, gazdag és erős, tömjén minden mennyiségben, mocskosan keserű állati bőrökön terjengő füstök áradnak, döbbenetes töménységben, égett üszkös fahasábok hevernek szanaszét, nagyon ősi, vad, de valamitől mégis roppant vonzó, szinte addiktív összkép.
Szinte fémesen hasító domina ostorcsapásaként érkezik pillanatokra a kömény és a bors megtisztító felhője, benzoéviasszal, kevéske szinte felismerhetetlenségig animálódott poros rózsával, szó szerint egy rózsaállat hörgésével.
Drámai pillanatok ezek, a tömjén intenzivitása komoly kihívás érzékszervünknek, erőteljesen érzéki, furcsa, mégis csodálatos. Néha egy másodpercre fel-feldereng a Dzing!, animálisabb és kevésbé vattacukros szelleme.
A Rien Intense Incense egyike azoknak a nehéz illatoknak, amelyeket az emberek vagy imádattal szeretnek vagy gyűlölnek.
Egy biztos, komoly kihívást jelentő extrém bestiával van dolgunk, megszelídíteni nem lehet, viszont ő könyörtelenül leteper mindenkit és térden állva bókolunk hatalmassága előtt, a tiszteletére rendezett BDSM szeánszon…

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!