Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Top 3 Húsvétváró illat

Se perc alatt telnek a napok, és újra itt van a húsvét.
 
A Húsvétot beköszöntve, hoztunk nektek 3 olyan illatot, ami elrepít minket egy teljesen más kontinensre.
Hogy melyik ez a három esszencia? 
 
Ez nem más mint az olasz Angela Ciampagna-Rosarium illata, a francia Etat Libre d'Orange-Yes I Do virágos illatélménye és a török Nishane-Florane ikonikus afrodiziákuma.
 
 
 

Rosarium

 

Angela Ciampagna - Rosarium 
Az imaház virágai.
“Minden a Rózsa-ablakok alatt történik.
A fõtéren.
Nevetés, könnyek, boldogság, felfedezése.”
 
A márka egy kézműves családi műhelyben született egy apró faluban, Közép-Olaszország dombjai között. A márka produktív lelke mélyen a spanyolországi Tenerife-sziget fenséges természetében rejlik, ahol a parfümöket még mindig lelkes kutatások után, művészi és kreatív gondolkodásmóddal gyártanak. 
 
A cél az abszolút értékű parfümök létrehozása, hogy az illatanyagok egyfajta összekötõ kapocsként szolgáljanak a kutatás, a kézműves gyakorlatok és az alapanyagok pontos kiválasztása között.
 
 
Rosarium
 
 
Az illatokat kifejlesztésük és összeállításuk után kettő hónapon keresztül érlelik, majd a zsákokon való átszűrés megőrzi a bennük felhasznált anyagok nagyszerűségét.
 
A Rosarium szinte átlátszóan tiszta, rendkívül kifinomult, teljesen addiktív, viaszosan törékeny szépsége mellett fantasztikus jelenlét és rendkívüli élettartam jellemzi ezt a nosztalgikusan eredeti parfümöt.
 
Van benne valami nagyon ismerős, egy régi emlékkép, amit felidéz: titokzatos tárgyakkal teli, porosan patinás szoba, melynek ablakai szélesre vannak tárva és a beáramló mézesen ragyogó nyári levegő, a vasárnapi tömjén illatával keveredve lengeti a hófehér, keményített függönyöket.
 

A Rosarium ereje és eredetisége abban rejlik, ahogy kombinálja az ínyenc kulináris mézes ízeket a liturgikus tömjén illatával, amihez segítségül hívja az írisz krémesen vajas, földesen nyers fásságát, és mindezt egy édes-poros vaníliás velúr-ölelésbe csomagolja. Sem a cédrus, sem a borókabogyó nem esik túlzásba, inkább egy jól lekerekített szerkezetet biztosít a kompozíciónak, karöltve a pézsmával és a vetiverrel.
 
 
Repüljünk is tovább...
 
 
 
Dont get Me Wrong Baby Yes I Do
“Szenvedélyes, eleven, felszabadult.”
Alternatív parfümházként az Etat Libre d’Orange hiteles és elismert erő az parfümiparban.  A parfüm szerelmesei tájékozottabbak és igényesek. Az Etat Libre d’Orange kockázatvállalással válaszolt.
A márka brilliáns parfümõrökkel dolgozik, nem szabnak meg semmilyen illat-ipari költség korlátozást sem, ez által kreatív szabadságot adva nekik, hogy minél szokatlanabb és figyelemre méltóbb illatot alkothassanak meg.
 
 
Amikor Etienne de Swardt 2006-ban létrehozta a parfümházat, ez igencsak természetes volt neki, hogy ezt a nevet adta a brandnek "Etat Libre d'Orange", ezzel is megtisztelve a születési helyét és azt, amit képvisel. Dél-Afrikában az Etat Libre d'Orange, az Orange Free State autonóm szuverén köztársaság volt, amely 1854-ben jelentette be a brit uralom függetlenségét.
Az alapítónak, Etiennek a három színű kokárda a szabadságot szimbolizálja és a különbséget nyílvánítja ki.  Úgy néz ki mint egy pecsét, egy elköteleződés, az összes palack éles szélén.
A Yes I Do friss fehér virágos illatát 2016-ban alkotta meg Antoine Maisondieu, givaudani parfümõr. Az illatesszencia koncepciója pedig a következő:
 “Ismered ezt az aranyos mademoiselle-t? Ő egy érzékeny lány, egy narancssárga virágcsokor, törékeny liliom. Édes, könnyű és finom. Mint egy balerina,aki berobbant a padlóra és a szívedbe. De ez a fiatal táncos ismeri a jazzes mozdulatokat. A rózsaszín-fehér varázs, szürke árnyalatokat rejt. Amikor a friss fehér virágok ártatlansága a csábító pacsuli csúcsa felé fordulnak, tudod, hogy még többre számíthatsz. Egy nap a szikrája lángra lobban és a szelíd melegség szenvedéllyé válik. Ó, ez az értékes gyermek / nő édes titka! De minden kiderül, amikor megkérdezed tőle: "Te ...?" És ő válaszolt: "Igen, én". 
 
Don't Get Me Wrong Baby Yes I do
 
Utazásunk végállomására érkeztünk....Nishane - Floranne
 
A Nishane illatait Isztambul ihlette, az ízek, illatok, hangulat és szenvedély. Mindegyik illat egy illatemléken alapuló történetet mesél el, melynek középpontjában maga Isztambul áll, ahol a kultúrák keverednek és hatnak egymásra.
 
A márka két alapítója, Mert Güzel és Murat Katran egy hatalmas csavarral egyéb kultúrák ízeit is belecsempészte a Nishane illataiba, ettől válik ez a kollekció igazán izgalmassá és egyedülállóvá.
Icons kollekciójának második illata, a Florane a tiszta virágos illatjegyek ikonikus dominanciáját demonstrálja.
 
 
Florane
 

Egyedülállóan friss grapefruitos és feketeribizli aromás indítás után érkezünk az illat rendkívül erőteljes és összetett, virágdús szívébe, ahol a gyöngyvirág tündököl a jázminnal ölelkezve, a háttérben az ég harmatjával öntözött ibolyavirág párnáival. 
A lédús gyümölcsök és a fénycsókolta virágok nászát egy izgalmasan szexi háromdimenziós akkord, a hinoki ciprusfa citrusosan zöld aromája, a vanília édessége és az ámbra balzsamos melege teszi mérhetetlenül igézővé.
 
 
 
Az eredmény egy meglepően hosszú élettartamú és komplex virágillat – egy vonzó, lenyűgöző és kreatív illatos alkotás a Nishane boszorkánykonyhájából. 
Egy afrodiziákumként működő mágikus parfüm, mely végtelen puhasággal veszi körbe viselőjét, lassan és folyamatosan bontakoztatva ki hipnotikus erejét.
 
 
 
blog comments powered by Disqus