Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Label

A LABEL Fine Perfumes Toiletries & Waxes egy olasz kézműves parfümház az Atlanti-óceán hullámai által ölelt paradicsomi Kanári-szigetek legnagyobbikán, Tenerifén. 

Közép-Olaszország dombjai között, egy apró faluban megbúvó kézműves családi műhelyben született a LABEL márkanév, melynek alkotó lelke Tenerife fenséges vulkanikus vadonjában lelt új otthonra.

A LABEL az olasz kézműves parfümkészítés tradicionális hagyományait őrzi, gazdagítva azokat a XXI. század innovatív technológiájával, miközben ötvözi azokat a Kanári-szigetek vibráló vulkáni eredetű rezgéseivel, így alkotva meg a finomított esszenciák immár tizenegy káprázatos csokrát.

A parfüm a tér negyedik dimenziója, az eredeti illatkompozíciók kvintesszenciája, közvetlen környezetünket átható, az auránkat akkordok sorozatával kiegészítő éteri anyag, melynek segítségével képzeletben távoli helyekre juthatunk el mind térben, mind időben.

A LABEL tizenegy eredeti kompozícióból álló parfümkollekciója a csábítóan természetes és ritka alapanyagokból készült élénk illatok olfaktorikus galériája, kizárólag a kézműves, egyedi illatok szerelmeseinek. (Amber & Fig, Amber & Rosewood, Frangipani, Lily & Tangerine, Juniper, Maltol & Cinnamon, Salt & Cyclamen, Olive Wood & Leather, Ylang Ylang & Musk, Oud & Musk, Vanilla)

A LABEL első gyűjteménye egyedülálló lehetőséget biztosít az illatok egyedi, személyre szabott kombinálására, kettő vagy akár több palack tartalmának bőrünkön való rétegezésével saját ízlésünknek, hangulatunknak megfelelő kompozíciókat állíthatunk elő, kiemelve a számunkra aktuálisan tetsző illatjegy, illatjegyek dominanciáját.

Milyen hangulatban vagy? Rétegezd a Labeleket annak megfelelően!

A hangulat, az alkalom, vagy az öltözetünk stílusa mind befolyásolhatják, milyen illatcsokrot szeretnénk éppen viselni. Vegyük példaként a Frangipani összetett, puha trópusi gyümölcsös, édesen jázminos lágy, krémes gardéniára emlékeztető illatát, melyhez egy fuvallatnyi Amber & Rosewood-ot hozzáadva pillanatok alatt egy mélyebb és gazdagabb, szinte párás akkordot varázsolhatunk. Azonban, ha a Frangipanit a Lily & Tangerine-nel rétegezzük, határozottan élénk és friss tengerparti, virágos illatot hozhatunk létre.

Egy markáns és izgalmasan vibráló férfiillat készíthető a Juniper és a Salt & Cyclamen rétegezésével, melyek kombinációja egy tökéletesen friss és sportos akkordot eredményez, melyhez további Olive Wood & Leather permetezésével egy elegáns és férfiasan kifinomult illatot alkothatunk.

Kommunikáljunk egymással a saját magunk által tervezett és megalkotott csábító Label-esszenciák kombinálásával, idézzük meg távoli szép emlékeinket, szabadon utazzunk térben és időben az illatok kreatív varázsszőnyegén.

Rendezés:
Nézet: