Leírás és Paraméterek
Nem titok, hogy Hilde Soliani az ínyenc parfümök koronázatlan királynője, de ne higgyük, hogy az általa alkotott illatok kimerülnek a tipikus desszert-adaptációkban.
Az Eau de Cuisine tisztelgés közeli barátja, a modern konyhaművészet híres megszállottja, Paolo Lopriore előtt.
Az üvegbe egy ízletes, fűszeres, sós főétel mennyei illatfelhőjét zárta.
Paolo „cucina convivale” ízkalandtúráihoz hasonlóan orrunk igazi kulináris kísérlet alányává válik.
Kreativitásunkra mindenképp szükségünk lesz, amikor megszagoljuk ezt a tengeri sós-sárgabarackos-mandulás kompozíciót, melyben a friss tej krémessége keveredik az aromás zöldfűszerekkel.
A végeredmény egy boldogsággal gazdagon meghintett alkotás, amely élettel teli és dekadens, biztosan elnyeri mindazok tetszését, akik szeretik az aquás, orientális és a gourmand illatokat.
Az Eau de Cuisine ugyanolyan különleges, mint maga Hilde Soliani, nem is beszélve elbűvölő főzőmesterbarátairól.
Vélemények
Írja meg véleményét!
2025. 08. 28.
Nagyon sós, nagyon fűszeres. Egy tengerparti étterem frissítő hatású fűszerraktárát idézi.
2025. 08. 28.
Hát az elején esküszöm, hogy az uzo és abszint keverékére hasonlít, majd rövid idő alatt átvált a torok kéményseprője című negróba. Ez még nem a vége, mert a leszáradásban a 27 87 Wandervogel és a Zoologist Seahorse szerelemgyereke kerekedett ki a bőrömön.