Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Zoologist Sloth - Unisex

Zoologist Sloth - Unisex

Ár:
57.800 Ft (45.512 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
Illatjegyek: Kamilla, Acai berry-Acai bogyó (Euterpe oleracea), Ibolya levél, Körömvirág-Marigold, Méhviasz, Ánizs, Nard olaj-Jatamansi (Nardostachys jatamansi), Kömény, Tölgymoha/Oakmoss, Mirrha, Gomba, Vanília, Tonkabab
Űrtartalom:
illatcsalád: fás, aromás, friss fűszeres
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Sloth első illatmolekuláinak kézettársítása a zöld, egy nagyon zöld és megnyugtató környezetet varázsol körénk melyben, mint egy természetes buborékban úgy érezzük magunkat, mintha egy sűrű élettel teli egzotikus esőerdőben pihennénk.
Álmodozóan egzotikus és tényleg nagyon megnyugtató érzés. Tökéletes kikapcsolódás.
Szinte azonnal érezhető a kamillavirág enyhén gyógynövényes illata, amint keveredik a levendulával és a körömvirág illatával, amihez az ibolyalevél ad egy kis természetes földes érzést.
A nyitó zöld akkord az illat szívében egyre párásabbá válik, tényleg mintha egy esőerdő kellős közepén relaxálnánk.
Miközben érezzük az erdő termékeny talajának aromás kipárolgását – ami részben az IFRA előírásainak megfelelő mennyiségű tölgymoha esszenciának is köszönhető –, a friss és harapósan zöld színek egyre sötétebbek lesznek, szinte barnára változnak.
Ebben a fázisban nyilvánul meg leginkább az, ami Victor Wongot leginkább inspirálta a lajhár megalkotására, miszerint egy dokumentumfilmben látta, hogy ennek az állatnak a mozgása annyira lassú, hogy a moha is megtelepszik a bundájában csimpaszkodás közben.
A zöld akkordot követően a méhviasz rendkívül megnyugtató, egyáltalán nem édes illatához száraz vanília társul, tonkababbal és egészen kevés kis gyantás füst is érezhető a parfüm leszáradásakor.
A harapós, virágosan gyógynövényes zöldek fokozatosan, egyre megnyugtatóbb, aromaterápiás bársonyos érintéssé válnak bőrünkön. Olyan érzés mintha az édenkertben lennénk.
Prin Lomros a sűrű esőerdők nyugtató zöld esszenciáinak olfaktorikus kavalkádjával ragadja meg ennek a különleges élőlénynek a fantasztikus nyugalmát.
Köztudomású, hogy a lajhárok fán élő, kizárólag levelekkel táplálkozó állatok, és kalóriaszegény étrendjüknek köszönhetően roppant energiatakarékos életmódot folytatnak.
Napi 9−10 órát alszanak, és amikor ébren vannak, jellegzetes testtartással, fejjel lefelé haladnak az ágakon így a táplálék egyenesen a szájukba lóg, nem szükséges sokat mozogniuk.
A földön – ahova egyébként nagyon ritkán, úgy hetente egyszer merészkednek le –, egészen rendkívüli sebességgel közlekednek, akár 250 métert is képesek megtenni 1 óra alatt.
Tehát egyértelmű, hogy nem a gyorsaságáról híresült el ez az inkább álomkórosnak tekinthető, lassított felvételként mozgó mókás teremtmény, aki mint a bagoly, majdnem meg tudja fordítani a fejét a nyak tengelye körül.
Prin Lomros filmtudományi tanulmányait követően képezte át magát parfümőrré és napjaink egyik legígéretesebb tehetségévé vált – mindezt egy rövid grasse-i tanulmányúttal és önképzéssel érte el.
Victor 2017-ben találkozott vele először a berlini Art and Olfaction Awardson, ahol mindketten döntősök voltak, Prin a Rosuerrier nevű alkotásával, ő pedig a Civettel.
Prin már itt jelezte neki, hogy örömmel részt venne a Zoologist műhelymunkálataiban, melynek bizonyítékaként át is nyújtott Victornak számos, állatokról mintázott parfümkészítményt.
Őszintesége és tehetsége arra inspirálta Victort, hogy felvegye Prinnel a kapcsolatot, és megkezdődött a közös munka, amihez újabb lökést az adott, hogy 2018-ban ismét mindketten a döntősök között szerepeltek a londoni Art and Olfaction Awardson.
Prin 2 parfümjével is döntős volt (Cigar Rum a Strangers Parfumerie és Morah a Pryn Parfum kötelékében), Victor pedig a Chris Bartlett féle Elephanttal vett részt a seregszemlén.
 
---------------------------------------------------------------------
 
With its vibrant, sun-dappled hues, the dense rainforest beckons invitingly. Yet within its misty depths, countless dangers lurk, slinking across the forest floor. Dangling high among the treetops may seem a dubious defence against peril, but for leisurely sloths the forest canopy offers a protective shroud. Safe in their leafy fortress, the sluggish creatures move so slowly even moss overtakes them. They snooze in a cradle of moist green aromas, oblivious to the chaos below.
Zoologist Sloth captures the tranquility of this sleepy beast in a soothing green essence. Calming lavender, chamomile, marigold and jasmine combine with the stillness of bittersweet hay and damp moss, stitched together by threads of luscious incense. The result is dreamy and exotic. As it settles on the skin, Sloth carries one up to a place where stresses simply tumble away.
Perfumer: Prin Lomros
Size: 60 mL / 2 Fl. Oz.
Perfume Concentration: 20%
Top Notes: Chamomile, Açaí Berry, Lavender, Violet Leaf
Heart Notes: Marigold, Beeswax, Anise, Jatamansi, Jasmine, Cumin
Base Notes: Hay, Frankincense, Myrrh, Mushroom, Oakmoss, Vanilla, Tonka
Zoologist Sloth contains beeswax and bees are not harmed in its harvesting.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!