Jousset Parfums Qahua Bunga II. Le Parfum 50ml - Limitált kiadás - Már csak néhány példányban elérhető
148.500 Ft (116.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jousset Parfums Qahua Bunga II. Le Parfum 50ml - Limitált kiadás - Már csak néhány példányban elérhető

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Erzsébet körút Raktáron
Árkád Nincs készleten
Fejillat: Marokkói organikus mandula, Francia májusi rózsa, Srí Lanka-i organikus fahéj
Szívillat: Olasz organikus kávé
Alapillat: Vietnámi oud
Űrtartalom
50ml
Illatcsalád
orientális, gourmand
148.500 Ft (116.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Ingyenes szállítás 25 000 forint felett.

Ingyenes szállítás 25 000 forint felett.

Rendeld meg még ma, és a következő munkanapon átadjuk a futárnak!

Rendeld meg még ma, és a következő munkanapon átadjuk a futárnak!

Több mint 2000 termék,<br> azonnal, raktárról.

Több mint 2000 termék,
azonnal, raktárról.

Leírás és Paraméterek

Extatikusan kábító, fahéjas fűszerezettségű mandulatejben lebegő rózsaszirmok édesen mély aromafelhőjével indulunk egy arab kulináris utazásra, hogy közelebbről is megismerkedhessünk egy tradicionális algériai desszert, a taminet ellouz illatával.
Természetesen ehhez a gourmand élményhez elengedhetetlen a frissen pörkölt kávéból készült, mandulaporral és fahéjjal meghintett forró feketekávé, melynek mandulakrémes felszínéről felszálló gőzébe összetéveszthetetlen rózsaillat keveredik.
Elképesztően gyönyörű és egyedi illatvarázslat, ahogy rátalálunk a rózsára, amely kacéran bár, de mégis kislányosan rejtőzik a mandulás koffeingőz mögött, szaténosan üdévé téve ezt a fekete előteret, fenséges kontrasztot adva a sötét és testes kávéaromának.
A kifinomult minimalista módon, ínyencen kavargó kávés akkordokkal játszva, a parfüm karakterében mindvégig megőrzi eleganciáját, és a leszáradásban ad bőrünknek egy gyantásan lágy vietnámi oudos, tökéletesen uniszex balzsamos bevonatot.
A záróakkord valamennyi hangjegye a kompozíció addiktív mélységének stabilitását erősíti, a keserű és az édes, a krémes és a száraz, a hűvösen ropogós és az izzóan lágy tónusok egyensúlyát mindvégig fenntartva.
Lássuk tehát a taminet ellouz receptúráját: Tegyük a rózsavízzel kevert tejet és az olvasztott vajat egy vastag fenekű edénybe, és lassú tűzön, folyamatos keverés mellett öntsük hozzá a cukorral összekevert mandulaport. Amikor a massza már nehezen válik el a lábas aljától és a fakanálhoz tapad, vegyük le a tűzről, hűtsük le, gyúrjuk át, majd egyenletesen terítsük el és szórjuk meg porcukorral. Egy éjszakára hűtőbe téve, majd másnap felszeletelve pompás csemege! Az összetevők titkos mennyiségi arányát kizárólag személyesen áruljuk el a Cherry Gardenben. :-)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!