Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. A sütik használatát bármikor letilthatja! Bővebb információkat erről Adatkezelési tájékoztatónkban olvashat.

Elfogadom
Termékek Menü

JOUSSET PARFUMS QAHUA BUNGA 2 LE PARFUM

Ár:
110.500 Ft (87.008 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
Fejillat: Marokkói organikus mandula, Francia májusi rózsa, Srí Lanka-i organikus fahéj
Szívillat: Olasz organikus kávé
Alapillat: Vietnámi oud
Űrtartalom: 50ml
Illatcsalád: orientális, gourmand
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Extatikusan kábító, fahéjas fűszerezettségű mandulatejben lebegő rózsaszirmok édesen mély aromafelhőjével indulunk egy arab kulináris utazásra, hogy közelebbről is megismerkedhessünk egy tradicionális algériai desszert, a taminet ellouz illatával.
Természetesen ehhez a gourmand élményhez elengedhetetlen a frissen pörkölt kávéból készült, mandulaporral és fahéjjal meghintett forró feketekávé, melynek mandulakrémes felszínéről felszálló gőzébe összetéveszthetetlen rózsaillat keveredik.
Elképesztően gyönyörű és egyedi illatvarázslat, ahogy rátalálunk a rózsára, amely kacéran bár, de mégis kislányosan rejtőzik a mandulás koffeingőz mögött, szaténosan üdévé téve ezt a fekete előteret, fenséges kontrasztot adva a sötét és testes kávéaromának.
A kifinomult minimalista módon, ínyencen kavargó kávés akkordokkal játszva, a parfüm karakterében mindvégig megőrzi eleganciáját, és a leszáradásban ad bőrünknek egy gyantásan lágy vietnámi oudos, tökéletesen uniszex balzsamos bevonatot.
A záróakkord valamennyi hangjegye a kompozíció addiktív mélységének stabilitását erősíti, a keserű és az édes, a krémes és a száraz, a hűvösen ropogós és az izzóan lágy tónusok egyensúlyát mindvégig fenntartva.
Lássuk tehát a taminet ellouz receptúráját: Tegyük a rózsavízzel kevert tejet és az olvasztott vajat egy vastag fenekű edénybe, és lassú tűzön, folyamatos keverés mellett öntsük hozzá a cukorral összekevert mandulaport. Amikor a massza már nehezen válik el a lábas aljától és a fakanálhoz tapad, vegyük le a tűzről, hűtsük le, gyúrjuk át, majd egyenletesen terítsük el és szórjuk meg porcukorral. Egy éjszakára hűtőbe téve, majd másnap felszeletelve pompás csemege! Az összetevők titkos mennyiségi arányát kizárólag személyesen áruljuk el a Cherry Gardenben és a Niche Galleryben. :-)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: gourmand, Jimmy_Bodin, kávé, orientális, oud