Leírás és Paraméterek
A három Michelin csillagos séf, Mauro Uliassi egyik fogása ihlette meg Hilde Solianit ebben az illatban.
Első szippantásra meglehet egyszerűnek tűnik a kompozíció, de rengeteg arcát mutatja viselője számára, hiszen folyamatosan változik a bőrre kifújva.
Hilde két összetevőt használt ebben az alkotásában, ami nem más, mint a hófehéren légy vaj és az enyhén sós, akvatikus kagyló illatát.
Kifejezetten izgalmas és igazán eredeti kompozíció.
Vélemények
Írja meg véleményét!
2024. 10. 31.
Az uszadékfák közé szorult virgonc kagylókkal borított homokos partszakasz.
2024. 10. 31.
Az olvadt vaj, a kagyló és a só tánca a konyhában.
Egész nap érzem magamon az illatot. Tartósságra is hibátlan.
Egész nap érzem magamon az illatot. Tartósságra is hibátlan.
2024. 10. 31.
Az ijesztő jegyek ellenére nagyon kellemes sós illatbomba. Rendkívül intenzív és tartós.